Alle Onwikkeling van jezelf :

Coaching traject voor eenieder die daar behoefte en nood aan heeft.

 

 

Vertrouwen en geloof

 

Om een liefdevol leven te kunnen laten ontstaan moeten we eerst beginnen met alles in onszelf in vraag durven te stellen.

Hoe ga ik om met alles in mezelf en hoe zet ik dat neer in de buitenwereld, naar andere mensen, dieren en materiële dingen toe, met andere woorden, ook met alles wat leeft.

Om in jezelf de liefde  in volle bloei te laten komen moet men vertouwen hebben in het feit dat, wat er ook gebeurt, dit iets zal zijn dat je verder zal brengen in innerlijke groei.

 

 

Vele mensen  zitten vast  in een illusie te denken dat iemand anders ons kan genezen, ons in vervoering kan brengen, de leegte in onszelf kan opvullen.

Het is niet genoeg om een ander lief te hebben, het is niet genoeg om geen belemmering te zijn in het leven van een ander. Het is niet genoeg om een steun en behulpzaam iemand te zijn enzovoort.

Het doel is die dingen die vastliggen bij jezelf hier in jouw eigen identiteit (jouw eigen persoonlijke ik/belevingswereld) te kunnen vinden en het op te lossen, zodat je van niets meer weg hoeft te lopen, ergens geen moeite meer mee hebt of als lastig ervaart.

De enige manier om dit te begrijpen is te gaan voelen en luisteren naar en in jezelf. De relatie met anderen durven aan te gaan, te beleven en durven toegeven 'hier ben ik gewond en hier ga ik  iets mee te doen'. Zoniet blijft de pijn zich herhalen en worden we vaak nog ziek ook.

We zitten vast in onze eigen cirkel van het leven. Het duurt vaak lang en bij sommigen gebeurt het helemaal niet voor we dit enigszins doorhebben. Het is ons ook niet aangeleerd. We plaatsen de wonde buiten onszelf in plaats van ze vanbinnen in onszelf te gaan bekijken/verzorgen, kortom er iets mee te doen. We moeten onszelf in beweging brengen. 

 Wanneer je dit doorhebt wordt je eigen innerlijke band duidelijk en sterker, maar ook je blokkades naar de ander toe, omdat het een andere energie is. Je hebt geen blokkerende  energie meer maar een die vrij kan stromen. Je wordt je eigen heelmeester.

 Geen enkel ander mens/dier/materiaal/drank/suiker enzovoort kan je PIJN genezen. Enkel jij kan dit door inzicht te verkrijgen in jezelf, dus waar deze pijn vandaan komt, en deze te gaan vinden door de wortel van het probleem te gaan zoeken.

 

Heb je interesse in deze manier van werken ? Je kan bij ons terecht voor individuele sessies voor jou eigen groeitraject . Ik wens je alvast veel succes toe .

Tine Embrechts